Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSun Marbella Park

Descriere

Acest hotel este situat la 5 minute de mers cu mașina de plajă Elviria din Marbella și oferă acces ușor la autostrada AP7. Hotelul are o zonă in aer liber, un parc acvatic pentru copii și camere cu vedere la pădurea din jur.

Camerele spațioase de la Hotelul AluaSun Marbella Park au aer condiționat și balcon privat. Toate camerele includ TV și baie privată. Seiful este disponibil la un cost suplimentar.

Restaurantul tip bufet al Hotelului AluaSun Marbella Parks servește preparate din bucătăria mediteraneană. Barul oferă gustări, cocktailuri și băuturi langă zonă.

Hotelul are o sală de jocuri cu masă de ping-pong și un loc de joacă pentru copii. In intreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

La aproximativ 2 km de hotel sunt disponibile 3 terenuri de golf. In centrul orașului Marbella se poate ajunge cu mașina in 15 minute, iar autobuzele spre Málaga și Marbella pleacă din fața hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie